Aktuelt

Våre leverandører – Timan

Timan A/S er et familieeid ekspansivt og internasjonalt opererende dansk selskap som produserer maskiner og verktøy for grønt bransjen. Fabrikken produserer redskapsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 med tilhørende utstyr samt RC-751 radiostyrt beltegående slagklipper og RC-1000 redskapsbærer/slagklipper.

Tool-Trac og Timan 3400 regnes i dag som markedets mest allsidige og robuste i sine klasser. Begge har et flott utstyrsprogram, som gjør dem nyttige året rundt. I et borettslag er de en utrolig hjelp og vaktmesterens forlengede arm

Redskapsbæreren Tool-Trac er den eneste redskapsbæreren på markedet med en integrert løftearm, som gjør den like anvendbar som henholdsvis en redskapsbærer og en minilaster.

Hos Timan er arbeidsmiljøet avgjørende. Timan 3400 er med sitt fjærende understell, lavt støynivå og unike førerkomfort en maskin som gjør hverdagen komfortabel for sjåføren.

Basert på å skape et godt og trygt arbeidsmiljø har Timan også utviklet fjernstyrte slagklippere. RC-serien reduserer belastning for de ansattes rygg, hofter og ankler og klipperen fungerer uanstrengt i opptil 50 ° bakker. RC-1000 er i tillegg bygget hel hydraulisk og med hurtig feste som en redskapsbærer, og gir deg enda større kapasitet og mulighet til å gjøre flere manns arbeid sammenlignet med en håndholdt ryddesag. Vi er glade for at tilby borettslag, kommuner, idrettsanlegg, gjenvinningssteder, entreprenører, kirkegårder, gartnere Dansk produserte maskiner av høy kvalitet for en enklere hverdag!