Aktuelt

Holder – en del av Kärcher Municipal

Da Kärcher overtok Max Holder i 2019, var det med mål om å forene Kärcher sine større feiemaskiner med Holder sine redskapsbærere under Kärcher Municipal GMBH.

Fra 2021 har Kärcher med dette skilt ut kommunalteknikk som eget selskap, og rendyrker dette som en egen organisasjon skilt fra konsum og renholdsproduktene, som Kärcher for mange er mest kjent for.

Produksjon av gatefeiemaskiner og redskapsbærer har geografisk blitt samlet på Holders nybygde fabrikk i Reutlingen, Tyskland.

Dette har også påvirket salg og distribusjon av de ulike Kärcher produktene.
HF Maskin Teknikk AS har siden 2017 vært ansvarlig for salg og service av Holder redskapsbærere for det norske markedet.

Vår satsning på vedlikeholdsmaskiner mot kommunalteknikk passer dermed godt inn med Holder/Kärcher sin nye organisasjon, og vi ser frem til videre utvikling av dette produktsegmentet.

HF Maskin Teknikk AS vil fortsette med hovedansvar for Holder redskapsbærer for det norske markedet, som en totalleverandør av påbygg og løsninger for alle fire årstider.
Vi vil i tillegg være landsdekkende leverandør av Kärcher sine største gatefeiemaskiner for vei-, entreprenør- og kommunalmarkedet.

HF Maskin Teknikk ser frem til et utvidet samarbeid med nye og eksisterende kunder i vedlikeholdsmarkedet!